- بت ماش: نوعی غذای محلی که از ترکیب برنج و ماش می باشد برای تهیه آن ابتدا ماش را طبخ داده, با آسیاب دستی آسیاب کرده و ماش و برنج را با آب مخلوط می کنند .
- بریانی:شبیه استامبلی است طبخ آن با مرغ و ماهی است و به همراه ادویه فراوان مصرف می شود .
- ناورشت همان خورشت معمولی است که نحوه تهیه آن مطابق مناطق دیگر می باشد.
- تباهگ : گوسفند را پس از ذبح و در آوردن پوست. آن را به تکه های بزرگ معمولی در می آورند تکه ها را طوری می برندکه از استخوان جدا نشود و به صورت نازک درمی آورند بعد مقداری انار خشک شده را که قبلا آسیاب کرده اند همراه با نمک مخلوط کرده و برروی گوشت می مالند سپس آن را تقریبا تا دوهفته در معرض آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. بعد از خشک شدن همراه برنج استفاده می کنند.
- کوتوک : غذای خیلی ساده ی است که خیلی زود به دست می آید.ابتدا یک قطعه ماهی با مقداری سیر و همراه ادویه با آب
می جوشانند در واقع یک نوع سوپ می باشدو بیشتر در وعده ی صبحانه سرف می شود.
- شیلانج: کشک را در هاون می کوبند با آب و مقداری روغن داغ می کنند.
-کیش:مغز درخت خرما که شیرین و سفید رنگ است. نوع دیگر کیش که بیشترین طرفدار را بین مردم بخصوص جوانان دارد از مغز درخت خرمای وحشی (داز) گرفته می شود به صورتی که ابتدا مغز ان را در اورده قطعه قطعه میکنند و داخل هاون می کوبند بعد فلفل زیاد همراه با لیموترش به آن اضافه می کنند و می خورند . که به اين نوع کیش (بستوک )می گویند.

غذاهای سنتی

انواع نان
۱- تی موش : آرد را خمیر کرده کمی شل می کنند و آن را با دست پهن می کنند تا خیلی نازک شود.
۲- خمیر:مانند نان تافتن است.
۳- نان تنوری: طبق معمول آرد را خمیر کرده سپس آن را چانه چانه می کنند و آن را با انگشتان خود پهن می کنند سپس ان را روی چیزی که(نان بندگ) می گویند می گذارند » آن را چند مرتبه با دست نازک کرده سپس داخل دیوار تنوری می گذارند تا بپزد.
۴- نان روغنی: آرد را خمیر کرده بعد چانه می زنند مقداری روغن داخل تابه میریزند تا سرخ شود سپس چانه ها را پهن می کنند و داخل تابه می گذارند تا بپزد معمولادر وعده صبحانه می خورند.
۵- دک : شبیه نان تنوری می باشد فقط به جای تنور روی تین می گذارند.
۶- پرانیگ : آرد را خمیر کرده ولی مقداری نسبت به نان تنوری سفت تر .سپس آن را به شکل گرد وبا ضخامت زیاد پهن میکنند .آتش زیادی که قبلا روشن کرده اند تا زغالها آماده شوند البته اتش باید روی ریگها باشد, سپس زغالها را کنار می زنند و خمیر را داخل ریگهای داغ می گذارند و روی آن را با ریگ پوشانده ,زغالها را روی آن می گذارند بعد از ۱۰تا ۲۰دقيقه آماده می شود.
 
شیرنی ها
۱- حلوا مواد لازم برای تهیه حلوا عبارتند از شیره خرما , برنج , روغن و زردچوبه . ابتدا برنج آسیاب شده بطوری که به صورت پودر باشد, داخل دیگ می گذارند تا خوب داغ شود سپس شیره خرما را داخل آن می گذارند بعد از گرم شدن زردچوبه را به آن اضافه کرده, خوب بهم می زنند تا پخته شود معمولاً زمان پخت آن ۳۰ دقیقه می باشد.

مهم ترین غذاهای که با خرما درست می شود:
 
بلوچ ها غذا های مختلفی با خرما درست می کنند و خرما یکی از اصلی ترین غذای بلوچ بشمار می آید. مهم ترین نمونه های استفاده از خرما به شرح ذیل می باشد:
۱- شیره خرما: خرما را با آب جوشانده و بعد آن را می گذارند تا سرد شود سپس خرماها را داخل پارچه ای می گذارند و به آن ها فشار وارد می کنند تا آب آن گرفته شود .دوباره آب گرفته شده را می جوشانند تا غلیظ شود بدین ترتیب شیره را بدست آورده همچنین از اين نوع شیره برای درست کردن یک نوع حلوا هم استفاده می کنند.
۲- کتک : خرمای نیمه رسیده را دو نصف می کنند هسته آن را درمی آورند و خرماهای نصف شده را روی آفتاب پهن می کنند تا خشک شود.
۳- هارگ: خرمای نرسید را داخل دیگ همراه آب می جوشانند تا هسته داخل آن قرمز شود بعد آن را زیر نور آفتاب می گذارند تا خشک شود وقتی که خیلی سفت شد مصرف می کنند.​​​​​​​